Ce vor plantele? Sa se mute la TVR :)

Transfer de senzatie de la Look TV la TVR Cluj. Cristina Ghibu pleaca de la postul lui Paszkany Arpad si aterizeaza la studioul regional al televiziunii publice. Astfel, emisiunea "Ce vor plantele" realizata de Cristina Ghibu si de tatal ei, Horea Ghibu, iese din grila Look TV. Asta desi, din informatiile mele, statea destul de bine in audiente.

Cristina Ghibu / FOTO: facebook.com

 Emisiunea de la TVR nu se va mai numi insa "Ce vor plantele", ci probabil "De la sat la site". O alegere excelenta, avand in vedere ca cel mai important bazin de privitori la TVR vine de la tara. E fapt, nu ironie!

"E o despartire cu regrete pentru mine. Am avut parte de multe satisfactii la Look TV. Ideea este ca noua grila TVR Cluj se potriveste mai bine cu profilul agricol al emisiunilor mele. Eu sunt inginer horticol si in televiziune nu fac decat sa imbin utilul cu placutul", a spus Cristina Ghibu, care a precizat ca emisiunea de la televiziunea publica va avea un alt format.  

"Este emisiunea mea, sunt realizatorul ei, iar tata va fi invitat la unele emisiuni, nu neaparat la toate", a mentionat Cristina pentru facemMEDIA.
Pentru Cristina Ghibu, aceasta este a treia televiziune din cariera. Ea a debutat la Antene, apoi a intrat in echipa Look TV.