Cine sunt cei mai „dulci” jurnaliști clujeni?

Dacă jurnaliștii sunt dulci sau dimpotrivă, e discutabil. În schimb, prăjiturile care le poartă numele, nu pot fi decât delicioase. 

Dacă aveți drum prin Piața Muzeului și poftă de ceva bun, trebuie să știți că la Cafeneaua Francesca nu îl veți găsi doar pe adorabilul ursuleț de pluș, Francisc, ci și doi colegi de breaslă care îi țin companie. Este vorba de Sonia Nechifor și Ovidiu Blag, care au renunțat la scris pentru un loc călduț în tava cu prăjituri.Smile


Dacă Sonia a devenit prăjiturică (aproape dietetă, spun specialiștii, conținând doar: un pic de caramel, niște semințe, acolo, câteva alune, câteva migdale, niște nuci și un pic de cioco), Ovidiu a primit vestea de curând: „BOTEZ! Al doilea botez la Cafeneaua Francesca! După celebra prajitură Sonia (după Sonia Nechifor), iată-ne și la celebra prăjitură cu castane și visine „Ovidiu”. Ovidiu, pentru că astăzi (n.r. 5 august) e ziua lui Ovidiu Blag . E felul nostru de a-i ura „La mulți ani!” Și la multe… prăjituri”, a sunat anunțul oficial postat pe pagina de Facebook a cochetei cafenele.

 

Care sunt beneficiile noii prăjituri și a ingredientelor sale, ne explică cel care îi poartă numele: „Acum ce să mai zic, că am rămas cam mut… Poate doar să vă anunț că prăjitura mea e cam…deșteaptă. E cu vișine și castane. Iar despre castane tocmai am văzut o știre, cum că ar fi teribil de sănătoase. Și nu conțin gluten, ceea ce nu știam. Așa că vă rog să cumpărați cât mai multe prăjituri Ovidiu, să-mi plătesc la omu ăla datoriile morale, nu?”, scrie Ovidiu pe blogul său.

Tags: