facemMEDIA in .ro

facemMEDIA se relanseaza astazi. Am inceput in blogspot acum 16 luni, alaturi de Ciprian Aron, ceea ce trebuia sa fie doar o joaca. Intre timp, joaca a devenit (ceva mai) serioasa, chiar daca Ciprian a trebuit sa renunte motivat la acest – sa-i spunem - “proiect”.

In unele zile sunteti cateva zeci, in alte zile cateva sute care cititi articolasele de pe blog. Voi ati ales ca facemMEDIA sa se mute in .ro. Nu stiu daca va deveni un business (pana acum nu a fost), insa e limpede ca va ramane acelasi loc in care veti gasi stiri despre media clujeana.

Imi place sa cred ca blogul, fara sa mute vreun munte din loc, a schimbat cate ceva. Poate ca asa am ajuns sa ne cunoastem mai bine intre noi, poate ca asa patronii/sefii au anumite retineri cand iau decizii colective. Sau poate ca nu. Oricum, cred cu tarie ca presa clujeana avea nevoie de un asemenea blog/site/gazeta de perete :), spuneti-i cum vreti. Iata de ce mi-ar placea sa avem o comunitate mai activa aici, dar – cum se spune – it’s up to you. Ca sa facemMEDIA impreuna.

Tags: