main

ActiveWatch vine să afle cât de liberă e presa din Cluj

ActiveWatch – Agenția de Monitorizare a Presei anunţă că va organiza miercuri, 14 mai, la Cluj-Napoca, două întâlniri dedicate libertății de exprimare, libertății presei și accesului la informațiile de interes public. Acestea vor avea loc de la ora 11, la Casa Tranzit, strada George Barițiu nr. 16.

Discuțiile vor porni de la informațiile prezentate în „Raportul FreeEx – Libertatea de Exprimare în România” și în studiul „Harta Politică a Televiziunilor Locale” (http://activewatch.ro/ro/freeex/publicatii/).

Tags: 

"Televiziunea o sa dispara, dar jurnalismul vizual, nu"

Costel Trofin: In 10 ani, televiziunea se va muta in online. Foto: evz.ro

Dupa parerea mea, este cel mai bun om de televiziune din Cluj. A performat in fata camerei, singur sau in tandem cu Ovidiu Uscat. performeaza si in spatele ei. Si daca am vorbit despre Uscat, stiti deja ca ma refer la Costel Trofin. Pentru cei care nu stiu, a construit o emisiune nationala la TVR Cluj, cu care "rupea" audientele, apoi a realizat productii de succes la Bucuresti, tot la TVR, dar si la Antena 1.

Tags: 

Nicio surpriza la Radio Cluj. Un singur finalist

Un singur candidat va fi invitat la proba de interviu, ultima, a concursului pentru postul de manager la Radio Cluj. Este vorba despre Bogdan Rosca. Al doilea candidat, Dinu Criste, a aflat ca proiectul sau a fost descalificat. Joi, Dinu va depune contestatie. Intr-o declaratie acordata pentru facemMEDIA, candidatul respins a explicat cum stau lucrurile.

Tags: 

Subscribe to RSS - main